NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut hyvän olon keskus.
Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat taitavasti myös ryhmille.

RAVINTOVALMENNUS


RAVINTOVALMENNUS TAMPERE

Ravintoneuvoja on koulutettu antamaan tutkitkimusnäyttöön pohjautuvaa yksilöllistä ravinto-ohjausta. Ravintovalmennuksessa tutustutaan nykyisiin ruokailutottumuksiisi, vointiisi ja tavoitteisiisi. Suunnittelemme yhdessä ne muutokset joiden kautta saavutat toivomasi tulokset. Emme tarjoa samaa ratkaisua jokaiselle, vaan perehdymme juuri sinun tilanteeseesi. Jokaisella käynnillä saat itsevarmuutta ja pääset lähemmäs tavoitettasi.

Kenelle ravintoneuvontaa?

Tämän päivän ihminen on kiinnostunut ruokavaliosta ja ravintovalmennuksesta voi hyötyä jokainen. Yksilöllisen ohjauksen tarve kuitenkin korostuu erilaisten ruokarajotteiden ja yksilöllisten tavoitteiden myötä. Ravinto näyttelee kesteistä osaa niin painonhallinnassa, treenaamisessa kuin yleisessä hyvinvoinnissakin. Ravintovalmennus auttaa kun haluat esim. pudottaa painoa, puhdistaa kehoa kuona-aineista, parantaa terveyttä, eroon flunssakierteistä, eroon suolisto-ongelmista, lisää tehoa treenaamiseen, monipuolisuutta ja ideoita erikoisruokavalioon sekä tasapainoista hyvää oloa. Huom! Ravintovalmennuksessa huomioidaan aina erikoisruokavalio ja allergiat. Valitse sinulle sopivin kokonaisuus.

ALKALINEN DIEETTI

Kun tavoitteenasi on tasapainoinen, energinen ja hyvä olo, valitse tämä palvelu. Kehoa alkalisoiva Ph-dieetti tähtää kehon puhdistumiseen kuona-aineista. Alkalisoiva ruokavalio antaa energiaa, kirkastaa ihoa, vahvistaa vastustuskykyä ja tuo kevyen hyvän olon. Kuona-aineiden poistuessa hoikistut ja selluliitti vähenee tehokkaasti. Alkalisoiva Ph-ruokavalio soveltuu sekä kuuriluontoiseen puhdistukseen että pitkän tähtäimen elämänmuutokseen. Tavoitteena on koko kehon hyvinvointi jossa hoikistuminen tulee mukavana bonuksena.
Kehon puhdistus sisältää:
- lähtötilanteen arviointi ja tavoitesuunnitelma
- yksilöllisesti etenevät ravinto-ohjeet
- raikkaita vinkkjeä, ideoita, reseptejä
- selluliitin poistumista vauhdittavat kotihoito-ohjeet
- liikuntasuositukset
- 4 viikon puhelin- / sähköpostineuvonta
Kehon puhdistumista voi tehostaa mm. selluliittihieronnalla.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

En asu Tampereella. Voinko saada valmennusta sähköpostilla?

Ravintovalmennus netin yli on myös mahdollista. Tällöin ruokapäiväkirja sekä ohjaus kulkevat sähköpostin välityksellä. Laadimme silti aina yksilöllisen ravintosuunnitelman, joka huomioi yksilölliset olosuhteet, rajoitteet ja tavoitteet. Jos haluat ravintovalmennusta sähköpostilla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
>OTA YHTEYTTÄ

PAINONPUDOTTAJAN RAVINTOVALMENNUS

Painonpudottajan ravintovalmennuksessa laaditaan tavoitepainoon tähtäävä suunnitelma ja aikataulu. Ravintovalmentajan ohjauksella varmistat että paino putoaa mutta vitamiini- ja hivenainevarastot täyttyvät. Saat syödä monipuolisesti ja pysyt vireänä. Tavoitteellisesti etenevä ravinto-ohjaus turvaa pysyvää elämänmuutosta jolla saat pidettyä tavoitepainosi sen saavutetuasi. Painonpudottajan ravintovalmennus sisältää:
- lähtötilanteen arviointi ja tavoitesuunnitelma
- yksilöllisesti etenevät monipuoliset ravinto-ohjeet
- valmiin tarkasti laaditun ohjelman tai vapaamman rungon
- opastus tuotteiden ravintosisältöjen arviointiin
- uusia innostavia reseptejä, ideoita, vinkkejä
- liikuntasuositukset
- 2 seurantakäyntiä (punnitus, mittaus, ravintosuunnitelman tarkistus)
- puhelin- / sähköpostineuvonta
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

RAVINTOVALMENNUS RYHMILLE

Hyödyllinen ohjelmanumero vaikkapa tyky-päivään! Jokaiselle tehdään pika-analyysiin perustuva arvio ruokavalion monipuolisuudesta ja siihen vaikuttavista tekijöistä. Analyysin pohjalta arvioidaan tärkeiden ravintoaineiden saantia ja annetaan henkilökohtaiset suositukset. Vähintään 4 hengen ryhmille.
>TARJOUSPYYNTÖ  


Ilmainen pysäköinti
HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää.
Maksuton pysäköinti sekä hoitolan edessä että sisäpihalla.


MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - TI 12 - 19
KE - PE 11 - 20
LA 9 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy