NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

TUOTESARJAT


EKOLOGINEN THALGO

Ekologista, merellistä kosmetiikkaa hyvällä omallatunnolla. Thalgo on sitoutunut kestävään kehitykseen jossa merelliset ja kasvisperäiset raaka-aineet, voimavarojen ja ekosyystemien säilyttäminen ovat etusijalla. Thalgon tuotteista et löydä parabeenejä, mineraaliöljyjä, propyleeniglykolia, GMO raaka-aineita tai eläinperäisiä raaka-aineita (paitsi mehiläisvahaa ja Collagen linjassa kollageenia).
>VERKKOKAUPPAAN

ANUMATI NATURALS

Anumati Naturals on tuloksellista, kotimaista luonnonkosmetiikkaa. Sarja on saanut arvostetun MadeSafe -sertifikaatin. Anumati Naturals pyrkii luomaan työpaikkoja Suomeen työllistämällä alkutuotannosta lähtien. Anumati sisältää vain parhaita raaka-aineita ja suosii luomua sekä villinä kasvaneita yrttejä ja kukkia. Ei eläinkokeita.
>VERKKOKAUPPAAN

ZAO -LUONNONKOSMETIIKKA

Sertifioitu 100% luonnonraaka-aineista valmistettu meikkisarja joka ottaa huomioon sekä sinun hyvinvointisi että eettisyyden. Ekologiset bamburasiat ovat paitsi upeita, myös uudelleentäytettäviä. Laadukas sarja tarjoaa meikkiisi kestävyyttä samalla kun ihosi voi paremmin. Suurin osa Zaon tuotteista sopii myös vegaaneille.
>VERKKOKAUPPAAN  

MEINEBASE MINERAALISUOLA

Alkuperäinen emäksinen MeineBase-mineraalisuola on 100 % puhdas luonnontuote, joka pH-arvonsa 8,5 ansiosta kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden erittymistä ihohuokosten kautta - ihosta tulee terveempi, elinvoimaisempi ja kauniimpi. Emäksisyytensä ansiosta MeineBase huoltaa ihoamme monella tavalla ja sopii kaiken ikäisille.
>VERKKOKAUPPAAN  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - TI 12 - 19
KE - PE 11 - 20
LA 9 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy