NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut hyvän olon keskus.
Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat taitavasti myös ryhmille.

KASVOHOIDOT


KIRKASTAVA KASVOHOITO

Kirkastava syväkosteuttava kasvohoito on ihanteellinen kosteusköyhälle, elottomalle ja harmaalle iholle. Hoito elvyttää palauttaen ihosi tasapainon. Kirkastavaan kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kirkastava kuorinta, kulmien siistiminen, virkistävä kasvohieronta, kosteuttava naamio sekä hoidon viimeistelevä sävyttävä päivävoide. Voidaan räätälöidä myös couperosa iholle. Kesto 60 min.
57€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HEDELMÄHAPPO KASVOHOITO

AHA-hedelmähappohoito edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet saavat vahvistusta ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin. Hedelmähappohoito tasoittaa juonteita ja ihon värieroja. Myös ihon kyky sitoa kosteutta paranee. Iho tuntuu pehmeältä ja elinvoimaiselta. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, AHA-hapotus, rentouttava decoltehieronta, rauhoittava naamio ja huolellisesti valitttu loppuvoide. Tuotesarja kotimainen Anumati Naturals.  Kesto 50 min.
67€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

BHA-HAPPO KASVOHOITO

Uudistava BHA-happo kasvohoito on tehokas apu epäpuhtaan ja elottoman ihon hoitoon. Hoito avaa tukoksia ja auttaa tehoaineita imeytymään ihoosi paremmin. Ihosta tulee pehmeä ja kirkas. Soveltuu erityisen hyvin epäpuhtaalle, tukkoiselle, paksulle, suurihuokoiselle ja aknearpiselle iholle. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, BHA-hapotus, tehoseerumi, decoltehieronta, rauhoittava naamio sekä ihosi tarpeita vastaava loppuvoide. Tuotesarja kotimainen Anumati Naturals. Kesto 50min.
75€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TIMANTTIHIONTA KASVOHOITO

Timanttihionta-kasvohoito kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukoa tehokkaasti. Alipaineen voimakkuutta säätämällä hoito räätälöidään ihanteelliseksi juuri sinun ihollesi. Hoito on myös hyvä mustapäiden poistaja ja sopii aknearpien sekä laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, kostetuttava naamio sekä heleyttävä hoitovoide.  Parhaimman hyödyn saat 4 kerran sarjahoitona joissa hoitoväli on noin viikko. Kesto 50 min.
67€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

IHON ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänivärähtelyyn perustuva hellävarainen ihonpuhdistus. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa jättäen ihosi kirkkaaksi ja eloisaksi. Tehoaa myös pigmenttimuutoksiin ja arpien hoitoon. Suositellaan sarjahoitona, jolloin hoito on myös edullisempi. Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kirkastava kuorinta, ultraääni-puhdistus, mekaaninen puhdistus, rauhoittava naamio sekä hoidon viimeistelevä voide. Kesto 60min.
69€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

ULTRAÄÄNIKIINTEYTYS

Kiinteyttävä ultraäänihoito joka toimii tehokkaana juonteiden tasoittajana. Ultraäänen tehokkuus perustuu värähtelyn aikaansaamaan mikrohierontaan. Solutoiminnaan tehostuessa ihosolujen uusiutuminen tehostuu ja kimmoisuuttaan menettänyt iho napakoituu. Maksimaalisen tehon saamiseksi suositellaan sarjahoitoa. Ultraäänikiinteytykseen kuuluu alkupuhdistus, ihoanalyysi, ultraäänikiinteytys, tehoseerumi, kosteuttava naamio sekä hoitovoide. 60min.
70€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

LIFTAAVA SILICIUM HOITO

Liftaava Silicium kasvohoito tuo heti näkyviä tuloksia. Hoidossa hyödynnetään sekä merellisiä Hyaluronihappo molekyylejä että aktiiviaine Siliciumia. Ihoa stimuloivat aktiiviaineet ja DERMASTIM hieronta kohottavat juonteiden pohjaa. Kaksoisnaamio pureutuu ongelma-kohtiin; Hyaluroni-naamio häivyttää ja täyttää juonteet kasvojen yläosassa, ja Cryo-Sculpting kipsinaamio liftaa tehokkaasti kasvojen alaosaa ja kaulaa. Hoitokokonaisuuteen sisältyy merellinen tervehdys, alkupuhdistus, kirkastava kuorinta, energisoiva Marine Mist, aktiiviaineiden imeytys ja napakoittava hieronta, Hyaluroni-naamio, kipsinaamio, käsihieronta, silmänympärysihon kosteutus ja kiinteyttävä loppuvoide. Kesto 90min.
105€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

MIKRONEULAUS

Mikroneulaus on silottava ja kiinteyttävä tehohoito. Mikroneulausrullalla tehdyt pienet mikrokanavat stimuloivat ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvalisesti. Kollageenin ja elastaanin tuotanto lisääntyy ja iholle levitettävät tehoaineet imeytyvät erityisen tehokkaasti. Hoidon tuloksena syntyy uusia ihosoluja ja verenkierto paranee. Ihon pinnalla olevat juonteet silottuvat, pigmenttimuutokset vaalenevat ja ihon väri tasoittuu. Mikroneulauksella voidaan vahvistaa auringon vaurioittamaa ja couperosaihoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, mikroneulaus, ihosi tarpeita vastaava naamio sekä kosteutus. Hoitoa suositellaan sarjahoitona maksimaalisen hyödyn saamiseksi.
185€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

NUOREN IHON KASVOHOITO

Nuoren ihon kasvohoito on suunniteltu nuorelle iholle (n. 12-18v.) ja sen kohtaamiin haasteisiin. Tämä kasvohoito soveltuu erittäin hyvin niin herkälle, kuivalle, rasvaiselle kuin sekaihollekin. Hoidossa huomioidaan jokaisen ihon yksilölliset tarpeet. Saat myös neuvoja oman ihosi hoitoon kotona. Kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, kulmien siistiminen, kasvohieronta, ihon tarpeita vastaava naamio, hoidon viimeistelevä voide. Hoidon kesto 60 min.
57€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

LÄMMIN KUNINGATARKASVOHOITO

Lämmin kuningatarkasvohoito on ylellinen ja hemmotteleva erikoishoito. Syvärentouttava kasvohoito yhdistää vaikuttavien aineiden runsauden ja kuumakivien hellivän lämmön. Hoitorituaaliin kuuluu pintapuhdistus, ihoanalyysi, uudistava kuorinta, kulmien muotoilu, ylellinen kasvo- ja decoltealueen kuumakivihieronta lämpöisillä laavakivillä ja siemenöljyllä, ravinteikas naamio, tehoseerumi ja hoidon viimeistelevä voide. Hoidon päätteeksi tarjoillaan kehon hyvinvointia edistävä tee.  Valitse hoidon kesto 60 min tai 75 min jolloin hoitoon yhdistetään päähieronta.
69€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SUKLAINEN KASVOHOITO

Suklainen kasvohoito on mainio lahjaidea sen hemmotelevien ominaisuuksien johdosta. Kasvohoitoon sisältyy hellä kuorinta joka uudistaa ihoa. Kirkkautta ja kuulautta tuodaan elvyttävällä tehoseerumilla. Tämän jälkeen nautit kosteuttavasta suklaanaamiosta, joka herkullisen tuoksun lisäksi tehostaa seerumin imeytymistä ja tekee ihostasi ihanan pehmeän. Lopuksi intialainen kasvo- ja päähieronta tuovat syvän rentoutuksen josta nauttii koko keho. Kokonaisuuden viimeistelee kosteuttava voide. Kesto 60 min.
65€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

KASVOHOIDON LISÄPALVELUT

Voit aina valita kasvohoitoosi lisäpalveluita ja näin saada juuri toivomasi kokonaisuuden. Valitse esimerkiksi:
- Silmänympäryshoito
- Silmänympärysnaamio
- Dekoltee-hoito
- Ultraäänipuhdistus
- Timanttihionta
- Happokuorinta
- Tehoseerumi
- Ripsien ja kulmien kestovärjäys
- Kulmien muotoilu
- Käsihieronta
- Päähieronta
>AJANVARAUS


Ilmainen pysäköinti
HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää.
Maksuton pysäköinti sekä hoitolan edessä että sisäpihalla.


MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - TI 12 - 19
KE - PE 11 - 20
LA 9 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy