NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

MIEHILLE

Miesten kasvohoito Tampere

MIESTEN KASVOHOITO

Miehen iho tarvitsee sille suunniteltua huolenpitoa. Miesten kasvohoitoon sisältyy pintapuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus TAI kasvohieronta, ihon tarpeita vastaava naamio, hoidon viimeistelevä voide. Kaikki tuotteet valitaan huolellisesti miehen ihon tarpeet huomioiden. Säännöllinen hoito tuo kasvoille miehistä pehmeyttä ja tasapainoa. Kesto 45min.
69,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Ultraäänipuhdistus, kasvohoito miehille

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ultraäänivärähtelyyn perustuva hellävarainen mutta tehokas laitehoito. Hoito kuorii ja syväpuhdistaa jättäen ihosi kirkkaaksi ja energiseksi. Tehoaa myös pigmenttimuutoksiin ja arpien hoitoon. Suositellaan sarjahoitona, jolloin hoito on myös edullisempi. Ihon ultraäänipuhdistukseen sisältyy alkupuhdistus, ihoanalyysi, kirkastava ultraäänikuorinta, myrkkyjä poistava nestekierron tehostus ultraäänellä,  ultraäänipuhdistus sekä hoidon viimeistelevä voide. Kesto 35min.
70,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Timanttihionta kasvohoito miehille

TIMANTTIHIONTA

Timanttihionta-kasvohoito kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa. Timanttihionta poistaa kuollutta ihosolukoa tehokkaasti. Alipaineen voimakkuutta säätämällä hoito räätälöidään ihanteelliseksi juuri sinun ihollesi. Hoito on myös hyvä mustapäiden poistaja ja sopii aknearpien sekä laajentuneiden ihohuokosten hoitoon. Hoitokokonaisuuteen sisältyy alkupuhdistus, timanttihionta, kostetuttava naamio sekä kosteutus.  Parhaimman hyödyn saat 4 kerran sarjahoitona, jossa hoitoväli on noin viikko. Kesto 35 min.
70,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI
  

Timanttihionta kasvohoito miehille

HAPPOKASVOHOITO

Hedelmähappokasvohoito yhdistää hedelmähapon ja merellisen fermentoidusta levästä saadun hapon. Parempia tuloksia nopeammin! AHA-hedelmähappo edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Elastiini- ja kollageenisäikeet saavat vahvistusta ja tehoaineet imeytyvät tehokkaammin, juonteet ja ihon sävyerot tasoittuvat. BHA-happo avaa tukoksia ja syväpuhdistaa. Myös ihon kyky sitoa kosteutta paranee. Iho tuntuu pehmeältä ja elinvoimaiselta. Suositellaan 3 kerran sarjana, jolloin hapon voimakkuutta nostetaan asteittain. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hapotus, rentouttava pää- ja decoltehieronta, rauhoittava naamio ja rauhoittava kosteutus ja aurinkosuoja. 35 min.
72,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

MIESTEN SOKEROINTI

Miesten sokeroinnit ovat yleistyneet valtavasti ja sokeroinnista onkin tullut jo osa miehen perus ihonhoitoa ja hygieniaa. Karvoista siistitty iho on siisti ja usein esim. selän iho pysyy paremmassa kunnossa. Treenavalle miehelle sokerointi on myös keino tuoda saavutetut tulokset myönteisesti esille. Miesten sokerointi pitää tyypillisimmillään sisällään selän, rinnan, vatsan, käsivarsien tai pakaroiden sokerointia. Sokerointi on hellävaraisempi tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista ja päästä niistä pysyvästi eroon. Avaimena pysyvämpään karvattomuuteen on säännöllinen sokerointi alle 4 viikon välein.
Ajanvaraus käy helposti netissä ja saat varauksesta sähköpostivahvistuksen.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HIERONNAT MIEHILLE

Hieronta on suosittu lahjaidea miehelle. Kaikki hierontamme ovat pehmeän rentouttavia ja soveltuvat yhtä hyvin miehelle kuin naiselle.
Hierontaan voi tulla myös yhdessä puolison kanssa tai laajentaa elämyksen spa-kokonaisuudeksi.
Kuumakivihieronta on yksi miesasiakkaidemme suosikkihieronnoista. Syvälle lihakseen painautuva lämpö laukaisee lihasjännitystä tehokkaasti, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja tuo syvän rentoutuksen tunteen.
Hieronnan laajuus riippuu valitun ajan pituudesta. 30 min ja 45 min hieronnassa keskitytään yleensä yhden tai kahden yksittäisen alueen hierontaan. 60min ja 90 min hieronnassa voidaan jo käsitellään koko vartalo.
>AJANVARAUS >LAHJAKORTTI

MIEHEN MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Miehelle suunniteltu spa-kokonaisuus joka hoitaa, hellii ja rentouttaa.
50 min. Miesten kasvohoito: Miehen ihon tarpeisiin räätälöity kasvohoito joka tasoittaa ihoa ja hoitaa ihon ongelma-alueita.
30min. Kuumakivihieronta: Rauhoittava ja syvärentouttava hieronta lämpöisillä laavakivillä.
30 min. Valitse yksi seuraavista: Sileämpi iho selän tai rinnan sokeroinnilla tai intialainen päähieronta.
Kokonaiskesto n. 2 h. Voidaan toteuttaa myös kahdelle samanaikaisesti.
139,00 /hlö
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

MIESTEN STAILAUS

Tyyli- ja pukeutumisneuvonta miehille. Kokonaisvaltainen stailaus auttaa ehjän, omaan persoonallisuuteen ja omalle vartalolle sopivan tyylin löytämisessä. Saat varmuutta asuvalintoihin sekä oman tyylisi rakentamiseen. Kokonaisvaltainen stailaus sisältää kattavasti oman tyylin löytämistä ja oikeanlaista pukeutumista tukevia osa-alueita, esim. oman vartalotyypin määrityksen, pukeutumisneuvonnan, tyylipersoonan kartoituksen ja neuvoja sen ilmentämiseen pukeutumisessa, ohjeita asusteiden käyttöön sekä ihonhoidon ohjauksen. Saat yksityiskohtaiset ohjeet päästä varpaisiin. Kirjalliset ohjeet auttavat sinua muistamaan vinkit ja ohjeet myös jälkeen päin.
260,00 
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy