NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS & KULMIEN LAMINOINTI


Ripsien kestotaivutus Tampere

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS

YumiT Lashes -kestotaivutus saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YumiTLashes kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin ja korostaa silmiesi luonnollista kauneutta saaden näin ripsesi näyttämään tuuheammilta. Sisältää ripsien kestovärjäyksen.
>VARAA AIKA >LAHJAKORTTI

KAUANKO HOITO KESTÄÄ?

Omien ripsien kestotaivutuksessa kuluu aikaa vain n. 60minuuttia ja voit rentoutua käsittelyn aikana täysin. Halutessasi voit lisätä palveluun pientä ekstraa valitsemalla käsihieronnan kestotaivutuksen yhteyteen. Kestotaivutukseen sisältyy aina ripsien kestovärjäys YumiTTint -kestoväreillä. Värjäys viimeistelee katseesi ja antaa vaikutelman pidemmistä ripsistä.
95,00
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI

Ripsien kestotaivutus Tampere, kulmien laminointi

KESTOTAIVUTUKSEN JÄLKEEN

1. Älä kastele ripsiäsi 1-2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn ripsen.
2. Kosteuta ripsiäsi 1-2 kertaa päivässä YumiTLashes kosteuttavalla ja ravitsevalla värittömällä hoitomaskaralla. Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivittäin.
3. Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa.
4. Uuden YumiTLashes -kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.

KAUANKO KESTOTAIVUTUS PYSYY?

YumiLashes kestotaivutuksen jälkeen et tarvitse ripsipidennyksiä. Ripsesi ovat tummat, kaarevat ja näyttävät. YumiLashes - käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. Silmäripsien normaali elinkaari on 8-10 viikkoa ja kestotaivutus kestää koko tuon ajan.

Kestotaivutus Tampere Yumi lashes

FAQ

Tarvitseeko kestotaivutettuja ripsiä varoa?
Ei. Kun 1-2 vuorokauden varoaika on kulunut, voit saunoa, uida, nukkua miten päin haluat ja käyttää meikkiä.

Voinko värjäyttää ripseni uudestaan ennen seuraavaa kestotaivutusta?
Kyllä. Voit uusia ripsien kestovärjäyksen 3-4- viikon kuluttua.

Voinko käyttää kestotaivutuksen kanssa ripsiväriä?
Kyllä. Voit käyttää kestotaivutusten kanssa ripsiväriä 1-2 vuorokauden kuluttua käsittelystä. Muista silti käyttää myös hoitoseerumia.
>LAHJAKORTTI

HOITOSEERUMI

Ripsien kotihoito kestotaivutuksen jälkeen on helppoa! Harjaa ripset päivittäin ja levitä sitten hoitoseerumia ripsivärin tapaan. Seerumi kosteuttaa ja ravitsee ripsiä, mikä auttaa säilyttämään ripset kaarevina ja ehkäisee käsitellyn ripsen kuivumista. Hoitoseerumin voit ostaa hoitolastamme seuraavan käyntisi yhteydessä.
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI

KULMIEN LAMINOINTI

Kulmien laminointi korostaa luonnollisia kulmakarvojasi. Kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan, ilman kipua tai toipumisaikaa. Kaikki käytettävät aineet on valittu tarkasti, niin että kulmakarvoja vahvistetaan ja suojataan käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Samalla kulmasi saavat ihastuttavan syvähoidon pantenolin, keratiinin ja muiden aktiiviaineiden ansiosta.   
>VARAA AIKA   >LAHJAKORTTI

KAUANKO KULMIEN LAMINOINTI PYSYY?

YumiBrows kulmien laminointi tehdään yhdellä käsittelyllä, ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Kestoon vaikuttaa kotihoito sekä omien kulmakarvojen luonnollinen kasvuvauhti. 

MITEN HOIDAN KULMIA KOTONA?

Kulmien laminoinnin jälkeen kulmasi ovat helpommin muotoiltavat, mutta sinun tulee harjata ja hoitaa kulmakarvojasi samaan tapaan kuin kestotaivutettuja ripsiä. Älä kastele tai meikkaa kulmiasi 48h sisään käsittelystä. Käytä Yumi kotihoitotuotetta säännöllisesti, jotta kulmasi pysyvät kauniina ja laminoinnin vaikutus kestää pidempään.    

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy