NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

VARTALOHOIDOT

Mineraalikuorinta koko vartalolle

MINERAALIKUORINTA VARTALOLLE

Emäksinen keho on tasapainoinen ja voi hyvin. Kehomme happamoituu kuitenkin jatkuvasti monien eri tekijöiden seurauksena. Emäksinen mineraalikuorinta tasapainoittaa kehoamme ihon kautta. On hyvä muistaa että iho on suurin elimemme ja merkittävä mm. hapensaannin kannalta. Emäksinen mineraalisuola sekoitetaan viinirypäleensiemenöljyyn. Iho hierotaan suolan ja öljyn seoksella. Hoito aloitetaan selästä josta edetään käsiin ja edelleen jalkoihin. Mineraalikuorinta paitsi kuorii myös hellii ihoa ja parantaa ihon hengittävyyttä. Kuorinnan jälkeen vartalo kiedotaan hauteeseen. Hauteen vaikuttaessa hierotaan päänahka ja lopuksi suola huuhdellaan pois. Hoidon päätteksi tarjoillaan kupillinen lempeää yrttiteetä. Kesto 60min.
65€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Vartalohoito Tampere

AASIAN SALAISUUS -VARTALOHOITO

Viettelevä vartalohoito jossa yhdistyvät hemmottelu, rentoutuminen sekä ylelliset tuotteet ja tuoksut. Vartalokuorinta pehmentää ja hoitaa ihoa jonka jälkeen nautit syvärentouttavasta kuumakivihieronnasta. Rentoutunut keho hellitään vielä ylellisellä vartalonaamiolla ja hoito viimeistellään kosteuttavalla voiteella. Ylellisen kokonaisuutensa vuoksi tämä hoito on suosittu morsiuslahja. Hoito voidaan toteuttaa myös kahdelle tai kolmelle samanaikaisesti joten morsiuspari voi nauttia lahjasta myös yhdessä.
Tämä vartalohoidon löydät myös Mountain Escape spa paketista. Hoidon kesto 60 min.
89€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

SELLULIITTIHIERONTA

Kiinteyttävä ja silottava selluliittihieronta on hyvä tapa vähentää appelsiini-ihoa ja ylimääräisiä senttejä. Hoitoon sisältyy erityinen selluliittihieronta jonka tehokkaat liikeet antavat kuona-aineille kyytiä. Selluliittiseerumi tehostaa ja pitkittää vaikutusta ja elvyttää  aineenvaihduntaa. Selluliittihieronta vähentää senttejä, torjuu tehokkaasti appelsiini-ihoa, kiinteyttää ja silottaa ihoa, lisää hyvinvointia tasaamalla hormonikiertoa, virkistää ja kohottaa mielialaa, lievittää pms-oireita. Saat myös kotihoito-ohjeet. Suositellaan 5 - 8 kerran kuurina. Paras lopputulos saavutetaan kun kuuriin yhdistetään tehokkaat kotihoitotuotteet ja oikeanlainen ruokavalio. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Hoidon kesto 60 min.
67€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


TARGET COFFEE BLEND SELLULIITTIHOITO

Täsmähoito selluliittialueiden hoitoon. Hoito tähtää aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen kokonaisvaltaisesti ja ongelma-alueiden tehokkaaseen käsittelyyn. Hoitoon sisältyy nestekiertoa ja pintaverenkiertoa vilkastuttava koko vartalon kuivaharjaus ja valitulle ongelma-alueelle keskittyvä brasilialainen kahvikuorinta, joka paitsi taistelee selluliittia vastaan, myös silottaa ja pehmentää ihoa. Kahvin vaikutuksia tehostetaan okluusiolla. Lopuksi tehdään erityinen selluliittihieronta joka pureutuu syvälle ongelma-alueeseen. Selluliittiseerumin sisältämät tehokkaan ainesosat tehostavat ja pitkittävät vaikutusta ja elvyttävät aineenvaihduntaa. Hoidon lopuksi saat kotihoito-ohjeet joilla tehostat ja ylläpidät vaikutusta hoitokertojen välissä. Suositellaan 5 - 15 kerran kuurina. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Hoidon kesto 75 min.
85€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Vartalon muokkaus ja selluliittihoidot

BODY PALP MUOKKAUS

Patentoitu hoikistava teknologia! Kontrolloitu alipainekäsittely stimuloi, kiinteyttää, muokkaa ja häivyttää selluliittia tehokkaasti ja pitkäkestoisesti. Pakarat saavat kauniin kaaren ja vatsanseutu hoikistuu. Body Palp hoito on myös tehokas kaulan alueen kiinteyttäjä. Body palp käsittelyllä voidaankin hoitaa koko vartaloa kaulaan asti. Tarkkaan suunniteltu kokonaisuus antaa nopeita tuloksia. Voidaan yhdistää Cryo Sculpt -hoitoihin.  
Testeissä todettua (15 osallistujaa, ikä 21-53v):
Lantiolta jopa -3cm
Reisistä jopa -2 cm
Pehmeämpi iho 93%
Selluliitin vähentynyt muhkuraisuus 87%
Kiinteämpi iho 100%
Liftatumpi ja muodokkaampi peppu 87%

Suositellaan 6-12 kerran sarjahoitona. Hoidon kesto 45min.
89€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Cryo Sculpt selluliittihoito

CRYO SCULPT HOIDOT

Innovatiivinen laitehoito vartalon muokkaukseen ja kestäviin tuloksiin. Ainutlaatuinen Thalgo Cryo Sculpt laite yhdistää neljä huipputeknologiaa: cryoterapia, elektrostimulaatio, thermoterapia ja elektroporaatio. Tuloksena on selvästi mitattavissa olevat ja kestävät tulokset. Cryo Sculpt -laitehoidolla voidaan vapauttaa rasvaa, polttaa rasvaa, poistaa nestettä, silottaa selluliittia ja kiinteyttää. Valitse täydellinen 360o -ohjelma tai Cryo Scultp Express.

Cryo Sculpt vartalon muokkausohjelmalla voidaan hoitaa koko vartaloa. Yleisimmät hoitoalueet ovat reidet, pakarat, ratsupaikat, vatsa ja jenkkakahvat, rintaliivien alue ja selkä, käsivarret. Lue lisää cryo-hoidoista!
150€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy