NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

VARTALOHOIDOT

VARTALON MOUKKAUS           HEMMOTTELUUN


1. Vartaloa muokkaavat hoidot


ALLIHOITO BODY PALP

Täsmähoito allien kiinteytykseen. Hoito tähtää aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, käsivarsien ympärysmitan pienentämiseen ja ihon kiinteytykseen. Erityinen BODY PALP alipainehieronta silottaa ihonmuhkuraisuutta ja antaa käsivarsille uutta ilmettä. Hoitoseerumin tehokkaan ainesosat tehostavat ja pitkittävät käsittelyn vaikutusta ja elvyttävät aineenvaihduntaa. Hoidon lopuksi saat kotihoito-ohjeet joilla tehostat ja ylläpidät vaikutusta hoitokertojen välissä. Suositellaan 6-12 kerran kuurina. Kesto 30min.
70€

Haluatko nopeampia tuloksia? Lisää käsittelyyn entsymaattinen kuorinta tai kudosta aktivoiva erikoisnaamio. Kesto yht. 45min.
89€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Selluliittihieronta Tampere

BODY PALP SELLULIITTIHIERONTA

Kiinteyttävä ja silottava selluliittihieronta on hyvä tapa vähentää appelsiini-ihoa ja ylimääräisiä senttejä. Body Palp selluliittihieronnan tehokkaat liikeet antavat kuona-aineille kyytiä ja vilkastuttavat kudoksen toimintaa. Selluliittiseerumi tehostaa ja pitkittää vaikutusta ja elvyttää  aineenvaihduntaa. Selluliittihieronta vähentää senttejä, torjuu tehokkaasti appelsiini-ihoa, kiinteyttää ja silottaa ihoa. Yhdellä käsittelyllä voidaan valita kaksi aluetta, esimerkiksi takareidet ja pohkeet tai vatsa ja kyljet jne. Suositellaan 6- 12 kerran kuurina. Paras lopputulos saavutetaan kun kuuriin yhdistetään tehokkaat kotihoitotuotteet ja oikeanlainen ruokavalio. Ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Hoidon kesto 30 min.
70€

Haluatko nopeampia tuloksia? Lisää käsittelyyn entsymaattinen kuorinta tai kudosta aktivoiva ja lämmittävä erikoisnaamio.   Kesto yht. 45min.
89€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Vartalon muokkaus ja selluliittihoidot

BODY PALP KIINTEYTYSHOITO

Tehokas alipainekäsittely stimuloi, kiinteyttää ja muokkaa vartaloa. Kiinteyttää vatsanaluetta ja antaa pakaroille liftaavaa muotoa. Body palp kiinteyttävällä käsittelyllä voidaan hoitaa kerralla kaksi aluetta, esim. vatsa ja kyljet tai allit ja käsivarret jne. Voidaan yhdistää Cryo Sculpt -hoitoihin nopeampien tulosten saamiseksi. Suositus 6-12 kerran sarjahoitona.

Testeissä todettua (15 osallistujaa, ikä 21-53v):
Lantiolta jopa -3cm,  Reisistä jopa -2 cm
Pehmeämpi iho 93%
Selluliitin vähentynyt muhkuraisuus 87%
Kiinteämpi iho 100%
Liftatumpi ja muodokkaampi peppu 87%
70€

Haluatko nopeampia tuloksia? Lisää käsittelyyn entsymaattinen kuorinta tai kudosta aktivoiva ja lämmittävä erikoisnaamio. Kesto yht. 45min. 
89€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Cryo Sculpt selluliittihoito

CRYO SCULPT HOIDOT

Nopeasti tuloksia antava laitehoito. Ainutlaatuinen Thalgo Cryo Sculpt laite yhdistää neljä huipputeknologiaa: cryoterapia, elektrostimulaatio, thermoterapia ja elektroporaatio. Tuloksena on selvästi mitattavissa olevat ja kestävät tulokset. Cryo Sculpt -laitehoidolla voidaan vapauttaa rasvaa, polttaa rasvaa, poistaa nestettä, silottaa selluliittia ja kiinteyttää. Valitse täydellinen 360o -ohjelma tai Cryo Scultp Express.

Cryo Sculpt vartalon muokkausohjelmalla voidaan hoitaa koko vartaloa. Yleisimmät hoitoalueet ovat reidet, pakarat, ratsupaikat, vatsa ja jenkkakahvat, rintaliivien alue ja selkä, käsivarret. Voidaan tehdä myös yhdistelmähoitona Body Palp käsittelyn kanssa. Lue lisää cryo-hoidoista!
150€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

2. Rentouttavat vartalohoidot


Mineraalikuorinta koko vartalolle

MINERAALIKUORINTA VARTALOLLE

Emäksinen keho on tasapainoinen ja voi hyvin. Kehomme happamoituu kuitenkin jatkuvasti monien eri tekijöiden seurauksena. Emäksinen mineraalikuorinta tasapainoittaa kehoamme ihon kautta. On hyvä muistaa että iho on suurin elimemme ja merkittävä mm. hapensaannin kannalta. Emäksinen mineraalisuola sekoitetaan viinirypäleensiemenöljyyn. Iho hierotaan suolan ja öljyn seoksella. Hoito aloitetaan selästä josta edetään käsiin ja edelleen jalkoihin. Mineraalikuorinta paitsi kuorii myös hellii ihoa ja parantaa ihon hengittävyyttä. Kuorinnan jälkeen vartalo kiedotaan hauteeseen. Hauteen vaikuttaessa hierotaan päänahka ja lopuksi suola huuhdellaan pois. Hoidon päätteksi tarjoillaan kupillinen lempeää yrttiteetä. Kesto 60min.
69€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Vartalohoito Tampere

AASIAN SALAISUUS -VARTALOHOITO

Viettelevä vartalohoito jossa yhdistyvät hemmottelu, rentoutuminen sekä ylelliset tuotteet ja tuoksut. Vartalokuorinta pehmentää ja hoitaa ihoa jonka jälkeen nautit syvärentouttavasta kuumakivihieronnasta. Rentoutunut keho hellitään vielä ylellisellä vartalonaamiolla ja hoito viimeistellään kosteuttavalla voiteella. Ylellisen kokonaisuutensa vuoksi tämä hoito on suosittu morsiuslahja. Hoito voidaan toteuttaa myös kahdelle tai kolmelle samanaikaisesti joten morsiuspari voi nauttia lahjasta myös yhdessä.
Tämä vartalohoidon löydät myös Mountain Escape spa paketista. Hoidon kesto 60 min.
89€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

FB IG twitternicestyle android sovellusnicestyle apple sovellus

Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy