NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

RYHMILLE

RYHMÄPALVELUT           TARJOUSPYYNTÖ


Palvelut ryhmille 


5 pisteen spa party ryhmille Tampere

5 PISTEEN SPA-PARTY

Yllätä sinulle tärkeä ihminen ja lähde nauttimaan spa-partysta yhdessä ystävien kanssa! 5 pisteen spa-party tuo pientä luxusta ja on omiaan esimerkiksi polttareihinja tykypäivään. Mistä siis on kyse? SPA menu on koottu ihanista mini hemmotteluista, joista jokainen voi koota mieleisensä spa elämyksen! SPA menun jokainen palvelu on pisteytetty, ja kokonaisuuden hinta koostuu pisteiden mukaan. Ryhmän minimikoko 4 hlö, vähintään 4p/hlö.
>KYSY LISÄÄ   >KATSO SPA-MENU

MEIKKIBILEET

Ystävät + Huvi + Hyöty
Kerää ystäväsi koolle ja aloittakaa ihana ilta kauneuden merkeissä. Meikkibileissä jokaiselle tehdään asuun sopiva pikameikki, jossa keskitytään esimerkiksi silmien tai huulten korostamiseen. Voit tulla meikkibileisiin myös meikattuna, sillä pikameikki onnistuu myös kevyen meikin päälle. Pikameikin aikana voit esittää meikkaamiseen liittyviä kysymyksiä ja saada vinkkejä omaan meikkiin kotona. Jos haluat kokonaisvaltaisemman meikin, varaa aika juhlameikkiin.  Vähintään 4 hengen ryhmille.
>TARJOUSPYYNTÖ  

Värituokio ryhmille

VÄRITUOKIO

Kevyt värituokio, jossa vertaillaan eri värien vaikutuksia ja tutustutaan kylmiin ja lämpimiin väreihin. Värituokio vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten tunnistaa kylmän ja lämpimän värin? Miten värit voivat saada ihon hehkumaan?Miten valita asuun sopivat korut? Mikä on värien merkitys meikissä? Miten voin yhdistellä värejä asuissa? Värituokio ei ole värianalyysi.

Voidaan järjestää myös isommille ryhmille. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
>LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ


Pieni Tyylikoulu on stailauspalvelu ryhmille

PIENI TYYLIKOULU

Pieni Tyylikoulu on mielenkiintoinen tyylituokio. Suosittu tyky-päivän ohjelmanumero, jossa stylisti kuljettaa tyylin ja pukeutumisen maailmaan. Aiheena mm. lämpimät ja kylmät värit, arjen pienet tyyliasiat, vartalotyypit, meikkaamisen ohjenuorat jne. Ryhmän koosta riippuen palveluun on mahdollista yhdistää hauska värituokio tai henkilökohtainen pukeutumisneuvonta jokaiselle.

Voidaan järjestää myös isommille ryhmille. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
>TARJOUSPYYNTÖ


Suunnittele oma palvelukokonaisuus ryhmälle

SUUNNITTELE OMA KOKONAISUUS

Vietä tykypäivää, polttareita tai hemmotteluhetkeä ystävien kanssa. Tutustukaa koko palvelutarjontaamme ja kootkaa teille mieluisimmat palvelut. Pyytäkää tarjous tai asettakaa budjetti ja loihdimme teille hemmottelua koko rahalla.
>TARJOUSPYYNTÖ


HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

FB IG twitternicestyle android sovellusnicestyle apple sovellus

Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy