NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

STAILAUS


KOKONAISVALTAINEN STAILAUS

Stailaus on todellinen tyylikylpy! Tämän avulla saat varmuutta asuvalintoihin sekä oman tyylisi rakentamiseen. Kokonaisvaltainen stailaus sisältää kattavasti oman tyylin löytämistä ja oikeanlaista pukeutumista tukevia osa-alueita, esim. oman vartalotyypin määrityksen, pukeutumisneuvonnan, tyylipersoonan kartoitus ja sen ilmentäminen pukeutumisessa, asusteiden käyttö, naisilla myös meikkausopastus jne. Saat yksityiskohtaiset ohjeet päästä varpaisiin. Kirjalliset ohjeet auttavat sinua muistamaan vinkit ja ohjeet myös jälkeen päin.
260,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

PUKEUTUMISNEUVONTA

Kaipaatko varmuutta oikeanlaisten asujen valinnassa? Stylisti auttaa sinua valitsemaan vaatteita jotka pukevat vartaloasi parhaiten. Pukeutumisneuvonnassa käydään läpi vartalon mittasuhteita ja opetellaan tuomaan vartalon parhaat puolet esiin tasapainottamalla vartalo oikeanlaisella pukeutumisella. Näin saat varmuutta omaan pukeutumiseesi ja voit tuoda oman tyylin rohkeasti esiin tietäen että näytät hyvältä. Saat lisää itseluottamusta ja voit nauttia vaateostoksilla käymisestä. Henkilökohtaiset kirjalliset ohjeet auttavat muistamaan vinkit jälkeenkin päin.
120,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TYYLIANALYYSI

Stylistin tekemä tyylipersoonan määritys auttaa sinua löytämään tyylisi ja etsimään asuja, asusteita ja kokonaisuuksia jotka tuovat esille parhaat puolesi. Jos haluat uudistaa nykyistä tyyliäsi, tyylianalyysi antaa sinulle raamit joilla onnistua. Tähän sisältyvät mm. kuosit, materiaalit, asusteet ja hiustyyli. Tyylianalyysi auttaa sinua rakentamaan tyylistäsi eheän ja valitsemaan aina omaan tyylisii ja toisiinsa sointuvia vaatteeita ja asusteita. Vaatekaapistasi rakentuu vähitellen yhtenäinen ja toimiva. Saat mukaasi kirjallisen ohjeen.
Jos haluat kokonaisvaltaisemman analyysin, lisää tyylianalyysiisi pukeutumisneuvonta.
100,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TOIMIVA VAATEKAAPPI

Havainnollistava, paljon toivottu palvelu, joka auttaa sinua ajattelemaan vaatekaappisi aivan uudelleen, helpolla ja yksinkertaisella tavalla. Monipuolisen vaatekaapin ei tarvitse sisältää valtavasti vaatteita. Stylisti auttaa sinua kokoamaan keskenään sopusointuisen kokonaisuuden, jolla loihdit useita asukokonaisuuksia vain muutamilla hyvin valituilla vaatekappaleilla. Toimivan vaatekaapin rakentaminen sisältää oman väripaletin suunnittelun sekä ohjeet omaan työhön ja elämäntilanteeseen sopivan vaatekokonaisuuden rakentamiseksi.
Toimiva vaatekaappi on parhaimmillaan yhdistettynä stailauspalveluihin tai värianalyysiin, mutta se voidaan toteuttaa myös sellaisenaan.
100,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HIUSTEN JA SILMÄLASIEN STAILAUS

Oikean hiusvärin ja -mallin valinta voi olla hankalaa. Stylistin avulla onnistut valitsemaan kampauksen tai hiusmallin joka on eduksi kasvoillesi. Oikean hiusvärin valinnassa suosittelemme värianalyysia. Siksi se on hyvä keino selvittää millaiset sävyt sopivat juuri sinulle. Hiustenleikkauksessa ohjaamme osaaville yhteistyökumppaneillemme.
Jos tarvitset apua silmälasien valinnassa, stylistimme auttaa sinua mielellään.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTIPIENI TYYLIKOULU

Pieni Tyylikoulu on mielenkiintoinen ja virkistävä tyylituokio. Suosittu tyky-päivän ohjelmanumero jossa stylisti kuljettaa tyylin ja pukeutumisen maailmaan. Aiheena mm. värit, vartalotyypit, meikkausvinkit jne. Ryhmän koosta riippuen palveluun on mahdollista yhdistää hauska värituokio tai henkilökohtainen pukeutumisneuvonta jokaiselle.

Voidaan järjestää myös isommille ryhmille luentotyyppisenä kokonaisuutena. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan  
>TARJOUSPYYNTÖ


LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy