NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut hyvän olon keskus.
Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat taitavasti myös ryhmille.

STAILAUS


KOKONAISVALTAINEN STAILAUS

Stailaus on todellinen tyylikylpy! Tämän avulla saat varmuutta asuvalintoihin sekä oman tyylisi rakentamiseen. Kokonaisvaltainen stailaus sisältää kattavasti oman tyylin löytämistä ja oikeanlaista pukeutumista tukevia osa-alueita, esim. oman vartalotyypin määrityksen, pukeutumisneuvonnan, tyylipersoonan kartoitus ja sen ilmentäminen pukeutumisessa, ohjeet toimivan vaatekaapin rakentamiseen, asusteiden käyttö, naisilla myös meikkausopastus jne. Saat yksityiskohtaiset ohjeet päästä varpaisiin. Kirjalliset ohjeet auttavat sinua muistamaan vinkit ja ohjeet myös jälkeen päin.
250€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

PUKEUTUMISNEUVONTA

Kaipaatko varmuutta oikeanlaisten asujen valinnassa? Stylisti auttaa sinua valitsemaan vaatteita jotka pukevat vartaloasi parhaiten. Pukeutumisneuvonnassa käydään läpi vartalon mittasuhteita ja opetellaan tuomaan vartalon parhaat puolet esiin tasapainottamalla vartalo oikeanlaisella pukeutumisella. Näin saat varmuutta omaan pukeutumiseesi ja voit tuoda oman tyylin rohkeasti esiin tietäen että näytät hyvältä. Saat lisää itseluottamusta ja voit nauttia vaateostoksilla käymisestä. Henkilökohtaiset kirjalliset ohjeet auttavat muistamaan vinkit jälkeenkin päin.
120€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TYYLIANALYYSI

Stylistin tekemä tyylipersoonan määritys auttaa sinua löytämään tyylisi ja etsimään asuja, asusteita ja kokonaisuuksia jotka tuovat esille parhaat puolesi. Tai jos haluat uudistaa nykyistä tyyliäsi, saat raamit joilla onnistua.
100€
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

HIUSTEN JA SILMÄLASIEN STAILAUS

Oikean hiusvärin ja -mallin valinta voi olla hankalaa. Stylistin avulla onnistut valitsemaan kampauksen tai hiusmallin joka on eduksi kasvoillesi. Oikean hiusvärin valinnassa suosittelemme värianalyysia. Siksi se on hyvä keino selvittää millaiset sävyt sopivat juuri sinulle. Hiustenleikkauksessa ohjaamme osaaville yhteistyökumppaneillemme.
Jos tarvitset apua silmälasien valinnassa, lähde stylistin kanssa shoppailemaan!
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


Ilmainen pysäköinti
HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää.
Maksuton pysäköinti sekä hoitolan edessä että sisäpihalla.


MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA - TI 12 - 19
KE - PE 11 - 20
LA 9 - 16
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy