NICESTYLE CITYSPA & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.


0409606680 LAHJAKORTIT AJANVARAUS

VÄRIANALYYSI

HENKILÖKOHTAINEN VÄRIANALYYSI           RYHMILLE


1.BC-värianalyysi


Värianalyysi Tampere

VÄRIANALYYSI

Värianalyysi karistaa vuosia ja saa sinut hehkumaan. Beauty Colors -värianalyysi perustuu ihon pohjasävyyn, joka ei päivettyessä tai ikääntyessäkään muutu. Oikeat värit korostavat parhaita puoliasi, häivyttävät ihon virheitä ja karistavat ikävuosia, kun taas huonosti valitut värit korostavat epäkohtia. Värianalyysi antaa sinulle edullisen kasvojenkohotuksen ja ihosi näyttää hyvältä jopa ilman meikkiä. Beauty Colors -värianalyysiin sisältyy oman värivuodenajan määritys sävytarkalla monitasoanalyysilla sekä lyhyt konsultointi asuihin, asusteisiin, koruihin ja hiuksiin. Käymme läpi myös oikeita meikkisävyjä ja saat mukaasi henkilökohtaisen värikartan. Värianalyysiin kuluu aikaa n. 1-1,5 tuntia.
170,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Värianalyysi sopii myös miehille

VÄRIANALYYSI MIEHELLE

Beauty Colors -värianalyysi perustuu ihon pohjasävyyn, joka ei päivettyessä tai ikääntyessäkään muutu. Oikeat värit korostavat parhaita puoliasi, häivyttävät ihon virheitä ja karistavat ikävuosia, kun taas huonosti valitut värit korostavat epäkohtia. Värianalyysi antaa sinulle edullisen kasvojenkohotuksen ja ihosi näyttää hyvältä, minkä merkitys korostuu meikittömillä kasvoilla. Beauty Colors -värianalyysiin sisältyy oman värivuodenajan määritys sävytarkalla monitasoanalyysilla sekä lyhyt konsultointi asuihin, asusteisiin, koruihin ja hiusväreihin. Saat mukaasi henkilökohtaisen värikartan. Värianalyysiin kuluu aikaa n. 1-1,5 tuntia.
170,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI


Värianalyysillä löydät oman värivuodenaikasi

VÄRIVUODENAJAT

Värivuodenaikoja on neljä; kevät, kesä, syksy ja talvi. Kunkin värivuodenajan värikartasta löytyy runsaasti eri värejä, neutraaleja ja voimakkaampia. Kun olet saanut oman värikarttasi, voit poimia siitä omaan persoonaasi parhaiten sopivat värit ja makustella uusia sävyjä pikkuhiljaa. Joka tapauksessa näytät oikeissa väreissä säteilevältä ja kauniilta!

VÄRIT JA MEIKKI

Värien merkitys meikissä on erittäin suuri. Omaan värivuodenaikaan kuuluvat meikkisävyt sulautuvat kasvoille kauniisti, kun taas "väärät" värit näyttävät kasvoilla irrallisilta ja suttuisilta. Värianalyysin avulla löydät sinulle parhaiten sopivat meikkisävyt ja väriyhdistelmät.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

Lahjakortti värianalyysiin

TOIVOTTU LAHJAIDEA

Pukeutumisen palvelut ovat lahjaideana varma valinta. Voit koota täydellisen paketin ja yhdistää värianalyysin muihin stailauspalveluihin. Paketissa saat palvelut edullisemmin!
>STAILAUSPAKETIT   >VÄRIANALYYSI

2. Ryhmille


Puolihoito jaloille, pedikyyri

VÄRIANALYYSI RYHMILLE

Värianalyysi voidaan toteuttaa myös ryhmille kunhan käytettävissä on riittävästi aikaa. Värianalyysin seuraaminen on erittäin mielenkiintoista joten aika kuluu nopeasti omaa vuoroa odottaessa.
Jos haluat tiedustella värianalyysia yli 4 hengen ryhmälle, pyydä tarjous.
>LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ  

Värituokio ryhmille

VÄRITUOKIO

Kevyt värituokio, jossa vertaillaan eri värien vaikutuksia ja tutustutaan kylmiin ja lämpimiin väreihin. Värituokio vastaa mm. seuraaviin kysymyksiin: Miten tunnistaa kylmän ja lämpimän värin? Miten värit voivat saada ihon hehkumaan?Miten valita asuun sopivat korut? Mikä on värien merkitys meikissä? Miten voin yhdistellä värejä asuissa? Värituokio ei ole värianalyysi.

Voidaan järjestää myös isommille ryhmille. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
>LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

Pieni Tyylikoulu on stailauspalvelu ryhmille

PIENI TYYLIKOULU

Pieni Tyylikoulu on mielenkiintoinen tyylituokio. Suosittu tyky-päivän ohjelmanumero, jossa stylisti kuljettaa tyylin ja pukeutumisen maailmaan. Aiheena mm. lämpimät ja kylmät värit, arjen pienet tyyliasiat, vartalotyypit, meikkaamisen ohjenuorat jne. Ryhmän koosta riippuen palveluun on mahdollista yhdistää hauska värituokio tai henkilökohtainen pukeutumisneuvonta jokaiselle.

Voidaan järjestää myös isommille ryhmille. Hinta määräytyy ryhmän koon mukaan.
>TARJOUSPYYNTÖ


LAHJAKORTIT

Voit ostaa lahjakortit kätevästi verkkokaupastamme jolloin voit tulostaa lahjakortit heti itse tai valita toimituksen postilla haluamaasi osoitteeseen. Voit myös ostaa lahjakortin suoraan hoitolastamme. Voit valita lahjakortille mieleisesi palvelut tai ostaa avoimen lahjakortin jolloin lahjansaaja voi valita palvelun itse.
>TULOSTETTAVAT LAHJAKORTIT  

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI

Hoitolamme sijaitsee lähellä kahden moottoritien risteämää. Maksuton pysäköinti hoitolan edessä ja tien toisella puolella. 

facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!
MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.

FB IG twitternicestyle android sovellusnicestyle apple sovellus

Tietosuojaseloste

JOIN THE INNER CIRCLE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE CITYSPA | KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy