NICESTYLE & TAMPEREEN SUOLAHUONE on kauneuteen ja hyvinvointiin erikoistunut city spa. Liikkeemme sijaitsee avarissa ja kauniissa tiloissa Tampereen Koivistonkylässä.
Monipuoliset palvelumme muuntuvat joustavasti myös ryhmille.

VÄRIANALYYSI


VÄRIANALYYSI

Värianalyysi karistaa vuosia ja saa sinut hehkumaan. Beauty Colors -värianalyysi perustuu ihon pohjasävyyn, joka ei päivettyessä tai ikääntyessäkään muutu. Oikeat värit korostavat parhaita puoliasi, häivyttävät ihon virheitä ja karistavat ikävuosia, kun taas huonosti valitut värit korostavat epäkohtia. Värianalyysi antaa sinulle edullisen kasvojenkohotuksen ja ihosi näyttää hyvältä jopa ilman meikkiä. Beauty Colors -värianalyysiin sisältyy oman värivuodenajan määritys sävytarkalla monitasoanalyysilla sekä lyhyt konsultointi asuihin, asusteisiin, koruihin ja hiuksiin. Käymme läpi myös oikeita meikkisävyjä ja saat mukaasi henkilökohtaisen värikartan. Huolelliseen värianalyysiin kuluu aikaa n. 1-1,5 tuntia.
170,00
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

VÄRIVUODENAJAT

Värivuodenaikoja on neljä; kevät, kesä, syksy ja talvi. Kunkin värivuodenajan värikartasta löytyy runsaasti eri värejä, neutraaleja ja voimakkaampia. Kun olet saanut oman värikarttasi, voit poimia siitä omaan persoonaasi parhaiten sopivat värit ja makustella uusia sävyjä pikkuhiljaa. Joka tapauksessa näytät oikeissa väreissä säteilevältä ja kauniilta!

VÄRIT JA MEIKKI

Värien merkitys meikissä on erittäin suuri. Omaan värivuodenaikaan kuuluvat meikkisävyt sulautuvat kasvoille kauniisti, kun taas "väärät" värit näyttävät kasvoilla irrallisilta ja suttuisilta. Värianalyysin avulla löydät sinulle parhaiten sopivat meikkisävyt ja väriyhdistelmät.
>AJANVARAUS   >LAHJAKORTTI

TOIVOTTU LAHJAIDEA

Pukeutumisen palvelut ovat lahjaideana varma valinta. Voit koota täydellisen paketin ja yhdistää värianalyysin muihin stailauspalveluihin. Paketissa saat palvelut edullisemmin!
>STAILAUSPAKETIT  

VÄRIANALYYSI RYHMILLE

Värianalyysi voidaan toteuttaa myös ryhmille kunhan käytettävissä on riittävästi aikaa. Värianalyysin seuraaminen on erittäin mielenkiintoista joten aika kuluu nopeasti omaa vuoroa odottaessa.
>LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ  

VÄRITUOKIO RYHMILLE

Kevyt värituokio jossa vertaillaan eri värien vaikutuksia iholle ja tutustutaan väreihin, värivuodenaikoihin ja niihen yhdistelemiseen asuissa. Värituokio ei ole värianalyysi.
>LÄHETÄ TARJOUSPYYNTÖ

HYVÄ SIJAINTI & MAKSUTON PYSÄKÖINTI
HOITOLAMME SIJAITSEE LÄHELLÄ KAHDEN MOOTTORITIEN RISTEÄMÄÄ.
MAKSUTON PYSÄKÖINTI HOITOLAN EDESSÄ JA TIEN TOISELLA PUOLELLA.
facebook nicestyle.fiinstagram nicestyle_tampereOta yhteyttä


NICESTYLE ON PALKITTU
ERINOMAISESTA ASIAKASPALVELUSTA.

KIITOS ASIAKKAILLEMME
IHANASTA PALAUTTEESTA!MAKSUTON PYSÄKÖINTI
merkityllä alueella.

AVOINNA

MA, KE, PE 10 - 20
TI, TO 10 - 18
LA 10 - 17
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Yksityistilaisuuksien aikana suljettu.
Poikkeuksista ilmoitamme Facebookissa

Nicestyle & Tampereen Suolahuone
Koivistontie 10, 33820 Tampere (Koivistonkylä)
040 960 6680

AJANVARAUKSISTA

Ymmärrämme että toisinaan asiakkaamme joutuvat uudelleenjärjestelemään aikataulujaan. Huomioithan että ajanvarausten siirto tai peruutus on tehtävä edellisenä arkipäivänä, vähintään 24h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota ajan toiselle tarvitsevalle.
Peruuttamattomista ajanvarauksista veloitamme 50% varauksen hinnasta.


Tietosuojaseloste

TILAA ASIAKASKIRJE
Nimi

Sähköposti


NICESTYLE HYVÄN OLON KESKUS | NICESTYLE KAUNEUDEN KARKKIKAUPPA | TAMPEREEN SUOLAHUONE | Nettisivut Tiia Ruohola, Cerasus | Copyright© Nicestyle Oy